Thursday, February 22, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu: Să ştiţi că pe Ceauşescu l-am împuşcat pentru că a plătit datoriile. Ce facem cu cei care au îndatorat ţara acum? / Florin Cîțu: Al treilea om în stat a îndemnat populația să mă linșeze public. Aștept să-ți ceri scuze

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 3 noiembrie 2020

Marcel Ciolacu a precizat că își dorește ca membrii Guvernului să prezinte proiectele privind bugetul pe anul 2021 în Parlament, fără a fi necesar să fie votate. Liderul PSD continuă războiul cu Florin Cîțu, spunând că acesta ar fi îndatorat România și a făcut o aluzie la moartea fostului dictator Nicolae Ceaușescu. Ministrul de Finanțe consideră că președintele Camerei Deputaților ar fi îndemnat populația să-l linșeze public și așteaptă scuze de la acesta din urmă.

Marcel Ciolacu susține că PSD își dorește ca românii să vadă ce pregătește PNL pentru anul 2021 din punct de vedere economic.

Vă spun eu cum văd situaţia cu domnul Cîţu. El în loc să vină să explice românilor cum a reuşit performanţa să împrumute această ţară la o dobândă de 4,74 – cea mai mare dobândă pe care o plăteşte un stat al UE, cum, să ne explice cum timp de 10-15 ani vom plăti aceste împrumuturi de aproape 100 de miliarde până în acest moment (…) Noi vrem un singur lucru de la domnul Cîţu şi de la domnul Orban: să vină cu proiectul de buget în transparenţă, nu le cere nimeni să vină acuma să îl voteze în Parlament să spună că le stricăm noi bugetul. Vino în transparenţă, spune-le românilor exact cum va arăta România anului 2021, ce faci cu pensiile cu alocaţiile, cu taxele şi impozitele! Nu-i păcăli şi nu-i minţi să le iei votul!”, a declarat Marcel Ciolacu, luni seară, la TVR.

Liderul PSD susține că Florin Cîțu ar fi îndatorat România și a făcut o aluzie la moartea fostului dictator Nicolae Ceaușescu, punând o întrebare retorică: „Ce facem cu cei care au îndatorat ţara acum?

Să ştiţi că pe Ceauşescu l-am împuşcat pentru că a plătit datoriile. Ce facem cu cei care au îndatorat ţara acum, când n-a îndatorat-o nimeni, niciodată? Eu nu vorbesc de împuşcat, nu, Doamne fereşte!”, sunt cuvintele președintelui PSD.

Ministrul de Finanțe așteaptă scuze de la Ciolacu

Florin Cîțu a reacționat, marți dimineață, afirmând că președintele Camerei Deputaților ar fi îndemnat populația să-l linșeze public, „ca pe Ceaușescu”.

Ministrul de Finanțe se declară „șocat” de afirmațiile acestuia și susține că așteaptă scuze de la Marcel Ciolacu.

Așa vrea Ciolacu să conducă România!

Îmi este foarte greu să scriu ce simt în aceste momente.

Au trecut deja multe ore bune de când al treilea om în stat a îndemnat populația să mă linșeze public, ca pe Ceaușescu.

Sunt șocat și nu pot să comentez gravitatea acestor declarații.

Până și în politica există o limita. Ajunge!

Marcel Ciolacu, tot ce rămâne după declarația ta este următoarea întrebare: cum te mai duci tu acasă la familia ta și te uiți în ochii lor?

Aștept să-ți ceri scuze”, a scris Florin Cîțu, pe Facebook.

Așa vrea Ciolacu să conducă România!

Îmi este foarte greu să scriu ce simt în aceste momente.

Au trecut deja multe…

Publicată de Florin Cîţu pe Marţi, 3 noiembrie 2020

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea – George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW