Thursday, December 1, 2022
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu: Să nu redeschidem școlile să le închidem din nou. Guvernarea nu este un moft

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 2 februarie 2021

Marcel Ciolacu, președintele principalului partid de opoziție, susține că anunțul privind redeschiderea școlilor a fost unul „așteptat”, dar a precizat că autoritățile locale nu ar fi pregătite pentru acest lucru.  

Trebuie ca autoritățile să cumpere de urgență echipamente medicale acolo unde nu sunt, că altfel deschidem școlile pentru a le închide iarăși. Autoritățile locale nu au prevăzute bugete pentru așa ceva, toți primarii fac eforturi să se redeschidă școlile pentru că este o normalitate să se deschidă școlile. Dar ei nu au buget, pentru că bugetul n-a fost votat și vine Curtea de Conturi că au făcut achiziții fără să aibă filă de buget”, a spus Marcel Ciolacu, marți, la Antena 3.

CITEȘTE ȘI: Iohannis, anunț oficial despre deschiderea școlilor: Începând de luni, majoritatea copiilor merg fizic la cursuri

Președintele PSD a cerut ca localitățile să pună la dispoziția copiilor mijloace de transport special.

Nu sunt în stare de organizare administrativă. Acum când deschid deschid printr-un anunț al președintelui din care n-a înțeles nimeni mare lucru. Să nu redeschidem școlile să le închidem din nou, guvernarea nu este un moft”, a adăugat președintele PSD.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW