Friday, August 19, 2022
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu: PSD se pregăteşte de parlamentare pe 6 decembrie / Dacă Guvernul va gestiona la fel de catastrofal pandemia e posibil să avem amânare a alegerilor

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 5 octombrie 2020 Etichete: , ,

Marcel Ciolacu a anunțat că nu PSD va amâna alegerile parlamentare, ci gestionarea ineficientă a pandemiei de coronavirus ar putea forța Guvernul să recurgă la această măsură.

Liderul social-democrat se arată îngrijorat de evoluția pandemiei de coronavirus și susține că o creștere a numărului de cazuri ar putea duce la amânarea alegerilor parlamentare.

Atât eu, cât şi colegii mei suntem îngrijoraţi de dezastrul cu care este condusă această pandemie. Am ajuns astăzi să avem 25% rata de infectare. Aş vrea, prin intermediul dvs, să îl anunţ şi pe dl Iohannis, şi pe dl Orban, că nu PSD va amâna alegerile. Am avut această discuţie cu colegii mei, ci Guvernul său e posibil să creeze această breşă de a fi amânate alegerile, din cauza gestionării dezastruoase a pandemiei de Guvernul orban. Acum câteva luni am trecut un proiect de lege, la fel ca alte state, Germania, Franţa sau Polonia, prin care interziceam vânzările de acţiuni la companiile proprietate a statului român. Guvernul orban a emis o OUG, mascată sub scandalul furturilor de la alegeri în Bucureşti, şi au redeschis posibilitatea de vânzări de active la nişte preţuri ridicol – Hidroelectrica, CEC sau Eximbank. De aceea, începând de această săptămână va începe să îşi expună programul de guvernare pentru parlamentare. Nu PSD amână alegerile. PSD se pregăteşte de alegeri pe 6 decembrie. Dacă Guvernul va gestiona la fel de catastrofal pandemia e posibil să avem amânare a alegerilor”, a declarat Marcel Ciolacu, luni, după Consiliului Politic Naţional al PSD.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW