Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu: PSD nu poate vota un guvern minoritar PNL-UDMR. Taie, fără milă, din veniturile românilor

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 31 octombrie 2021

Marcel Ciolacu a precizat duminică, 31 octombrie, că Partidul Social Democrat nu poate vota un guvern minoritar PNL-UDMR cu un program de guvernare care taie din veniturile românilor.

PSD nu poate vota un guvern minoritar PNL-UDMR cu un program de guvernare care taie în continuare, fără milă, din veniturile românilor”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Liderul PSD arată că guvernul condus de Nicolae Ciucă nu a introdus în programul de guvernare cele 10 măsuri urgente propuse de social-democrați, nu mărește salariul minim pe economie cu 8% și nici nu majorează alocațiile copiilor și pensiile.

În schimb, introduc noi taxe pentru românii din Diaspora. Exact acele taxe eliminate de PSD când a fost la guvernare”, arată președintele PSD.

Comitetul Politic al PSD se va întruni luni, 1 noiembrie, într-o ședință, începând cu ora 11:00, pentru a decide dacă parlamentarii social-democrați vor vota pentru învestirea guvernului Ciucă.

Voi propune colegilor din conducerea PSD să decidă votul nostru pentru noul cabinet gândindu-se doar la asta: viața românilor ar deveni și mai grea, dacă acest guvern ar aplica asemenea decizii aberante”, a adăugat Ciolacu.

Sursă foto:Inquam Photos / Ilona Andrei

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW