Monday, November 28, 2022
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu: PSD a votat împotriva Guvernul Cîțu. Nu vrem din nou austeritate, sărăcie și privatizări cu dedicație

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 23 decembrie 2020

Marcel Ciolacu susține că PSD a votat împotriva Guvernului condus de Florin Cîțu, argumentând că România nu mai poate suporta o nouă guvernare de tip Coaliția Democrată Română (CDR). Liderul social-democrat a precizat că toți parlamentarii au primit „Cartea Neagră a lui Cîțu”. 

Azi, în Parlament, PSD le-a reamintit celor trei partide de dreapta că îl pun la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al României! Toți parlamentarii au primit Cartea Neagră a lui Cîțu ca să știe că, votând un asemenea personaj la Palatul Victoria, sunt de acord cu următoarele aberații:

tăiarea bugetului Sănătății cu 22% chiar în momentul în care a izbucnit pandemia, deoarece Cîțu crede că Sănătatea nu este o prioritate!

 împrumuturi înrobitoare de 30 de miliarde de euro în ultimele 13 luni, adică 77 de milioane de euro în fiecare zi, respectiv aproape 1.000 de euro pe secundă!

majorarea salariului minim „este o măsură antisocială, distructivă pentru economie”- aceasta fiind credința sinceră a marelui finanțist Cîțu despre creșterea veniturilor angajaților din România!

PSD a votat împotriva Guvernul Cîțu! Nu vrem din nou austeritate, sărăcie și privatizări cu dedicație, așa cum dreapta a făcut cât a condus țara! România nu mai poate suporta o nouă guvernare tip CDR, dar fix asta oferă azi țării – Ciolaniada Dreptei Rapace, gata să fure tot în regim de urgență!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW