Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu pleacă în Japonia pentru funeraliile lui Shinzo Abe

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 14 septembrie 2022 Etichete: , ,

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, se va deplasa la Tokyo pentru a lua parte la funeraliile fostului premier al Japoniei, Shinzo Abe, asasinat în urmă cu două luni. 

Funeraliile de stat se vor desfășura pe data de 27 septembrie 2022 iar participanții de seamă vor fi invitați la Casa de oaspeți a premierului Japoniei pentru un eveniment în cadrul căruia va fi prezentat salutul premierului Kishida Fumio, ministrului japonez al afacerilor externe, Hayashi Yoshimasa și Akie Abe, văduva lui Shinzo Abe.

Marcel Ciolacu are programate întâlniri bilaterale în Japonia cu Hosoda Hiroyuki, președintele Camerei Reprezentanților japoneze, și cu Henrik Dan Kristensen, președintele Parlamentului Danemarcei. Totodată, acesta va avea convorbiri cu premierului Kishida Fumio, dar și cu alți demnitari.

Liderul PSD va fi însoțit de Gabriela Romașcanu, soția ministrului Lucian Romașcanu și consilier în cadrul cancelariei șefului Camerei Deputaților. Toate cheltuielile legate de deplasare, cazare, masă și diurnă vor fi suportate din bugetul de stat.

CITEȘTE ȘI: Cum a tratat Guvernul României vizita istorică a premierului nipon Shinzo Abe, din 2018

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More on that Topic: mainnews.ro/marcel-ciolacu-pleaca-in-japonia-pentru-funeraliile-lui-shinzo-abe/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More Info here on that Topic: mainnews.ro/marcel-ciolacu-pleaca-in-japonia-pentru-funeraliile-lui-shinzo-abe/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *