Sunday, June 23, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu: Parlamentul actual nu mai reflectă realitatea. PSD e pregătit să își asume guvernarea

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 25 martie 2021

Marcel Ciolacu este de părere că Parlamentul actual nu mai reflectă realitatea, la patru luni de la alegeri, și susține că Partidul Social Democrat este pregătit „în orice moment” să își asume guvernarea.

Eu nu vreau să-l dezmint pe preşedintele României, domnul Klaus Iohannis care spunea că Parlamentul nu mai reflectă realitatea. Îl anunţ oficial că, după trei luni de când a revenit Guvernul său, Parlamentul nu mai reflectă realitatea. Dacă mergem mâine la vot, vom avea o altă structură a Parlamentului. Lucrurile s-au întors foarte repede. PSD este pregătit în orice moment şi are specialiştii necesari pregătiţi la orice ora din zi şi din noapte şi să îşi asume această guvernare. Am spus că PSD este capabil şi îşi asumă o guvernare în plină criză sanitară şi economică”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat dacă ar fi în interesul social-democraților să ajungă iar la guvernare.

Liderul social-democrat a mai declarat că nici lui, nici Gabrielei Firea, nu le-ar fi frică de o posibilă candidatură a lui Ludovic Orban la alegerile prezidențiale.

Pentru PSD nu e nicio urgenţă. Aşteptăm congresele PNL şi USR-PLUS. Îi urez succes domnului Orban. Întâi să fie reales. Pe urmă mai vedem. Sincer acum, chiar de Ludovic Orban cred că nici mie, nici doamnei Gabriela Firea nu ne este frică să fim contracandidaţii dânsului”, a spus liderul PSD, întrebat de alegerile prezidențiale.

CITEȘTE MAI MULTE AICI: Ludovic Orban: Există posibilitatea să candidez la președinție

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you can find 13374 additional Info to that Topic: mainnews.ro/marcel-ciolacu-parlamentul-actual-nu-mai-reflecta-realitatea-psd-e-pregatit-sa-isi-asume-guvernarea/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW