Friday, June 25, 2021
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu: Orban a ieșit din izolare ca să își bată joc de o țară întreagă. Măsurile așteptate de toți românii sunt din nou amânate la Sfântul Așteaptă

By Madalina Balaceanu , in Politic , at 24 martie 2020 Etichete: , , , ,

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat în urma declarațiilor făcute de premierul Ludovic Orban și susține că liberalul a ieșit din izolare „ca să își bată joc de o țară întreagă”.

„Astăzi am văzut un premier îngâmfat, certăreț cu toată lumea, inclusiv cu președintele său, un premier care vede vinovați peste tot și care acuză presa de fake news !

Astazi am văzut o bâjbâială cruntă față de părinții și bunicii noștri, care sunt cea mai vulnerabilă categorie în fața acestui virus. Au anunțat ceva la prânz, ca să spună seara că nu este chiar așa, urmând ca mâine prin ordonanță militară să reglementeze probabil altceva !

Astăzi am văzut cum măsurile așteptate de toți românii, fie că e vorba de credite, utilități, facturi, protejarea și susținerea economiei românești sunt din nou amânate la Sfântul Așteaptă.

Dacă opoziția a avut puterea de a lăsa deoparte lupta politică, și cei care conduc vremelnic țara trebuie să facă la fel și să se concentreze pe sănătatea românilor.

Nu așa se procedează, domnule Orban! Pentru a trece cu bine peste această perioadă grea, românii au nevoie de o comunicare coerentă, de reguli clare, de măsuri ferme, nu de răfuieli cu presa și adversarii politici!

Oamenii așteaptă rezolvarea problemelor !

Nu vă mai certați cu toată lumea!
Nu mai dați vina pe toți!
Lăsați presa în pace!
Luați măsuri înainte de a fi prea târziu !”, a scris liderul interimar al PSD pe Facebook.

Vezi AICI declarația făcută de premierul României.

Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW