Friday, December 3, 2021
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu: Nu este oportun ca PSD să vină cu o propunere de prim-ministru dacă Guvernul pică prin moțiune de cenzură

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 15 ianuarie 2020 Etichete: , , , ,

Președintele Interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că în cazul în care PSD va deprinde o moțiune de cenzură și Guvernul va pica, partidul nu va face o propunere de premier.

În momentul în care depui o moțiune de cenzură, intri în negocieri politice cu toți liderii politici din Parlament. Noi dorim să depunem o moțiune de cenzură, e și instrumentul nostru, al opoziției. (…) Dacă vom da jos Guvernul, sunt ferm convins că vom avea capacitatea și de a crea o nouă majoritate. Nu consider, ca și lider al PSD interimar, că este oportun ca PSD să vină cu o propunere de prim-ministru din interiorul partidului sau un membru de partid”, a precizat Marcel Ciolacu pentru Adevărul Live.

Liderul PSD consideră că în viitorul apropiat partidul pe care îl conduce va deveni majoritar în Parlament făcând alianțe cu alte formațiuni politice.

PSD este partid minoritar în acest moment în Parlament. Își va crea o majoritate cu alte formațiuni politice. Poate celelalte formațiuni politice vor avea o opțiune (de premier, n.r.). Întâi să ajungem acolo”, a mai spus liderul interimar al PSD.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW