Monday, June 24, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu: Noua echipă a PSD înseamnă oameni integri, profesionişti şi recunoscuţi în domeniile lor de activitate

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 16 octombrie 2020 Etichete: , , ,

Marcel Ciolacu susține că noua echipă pe care PSD o propune pentru alegerile parlamente include oameni integri, profesioniști și recunoscuți în domeniile lor de activitate, dându-l ca exemplu pe Alexandru Rafila. Liderul social-democrat este de părere că noua formă adoptată de partid ar însemna profesionalism, în timp ce PNL ar fi rămas cu „interlopii, traseiștii și impostorii”.

Marcel Ciolacu susține că un Guvern competent și responsabil ar fi trebuit să lucreze cu specialiștii pentru a scoate România din impas.

România traversează cea mai gravă criză sanitară şi economică din istorie. Un guvern competent şi responsabil ar fi lucrat alături de specialişti pentru a scoate România din impas. Din păcate, nu s-a întâmplat aşa şi ţara noastră se află aproape de un dezastru. Trebuie să schimbăm acest lucru. Noul PSD şi-a asumat că va fi întotdeauna doar pe agenda românilor. Noua echipă a PSD înseamnă oameni integri, profesionişti şi recunoscuţi în domeniile lor de activitate. Aşa cum este domnul doctor Rafila. Şi mulţi alţii care vor intra în viitorul Parlament”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook,

Liderul Partidului Social Democrat a adăugat că, în timp ce PNL ar însemna interlopi, traseiști și impostori, PSD înseamnă profesionalism.

Trebuie să aducem în Parlament o echipă puternică cu care să putem implementa ideile din programul de guvernare, planul nostru pentru a rezolva cât mai rapid criza sanitară, pentru a creşte apoi economia şi nivelul de trai al oamenilor. Suntem cel mai mare partid din România şi este normal ca oamenii să aştepte altceva de la noi. Noul PSD înseamnă profesionalism. PNL a rămas cu interlopii, traseiştii şi impostorii” este concluzia preşedintelui PSD.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW