Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu, noi atacuri la adresa Guvernului: PSD a reuşit să blocheze prin lege tunul dorit de Cîţu

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 14 iunie 2020 Etichete: , , ,

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, s-a lăudat duminică că social-democrații au reușit să aprobe în Parlament o lege care împiedică Guvernul să vândă acțiuni ale companiilor de stat până în anul 2022. Totodată, Ciolacu s-a arătat nemulțumit de faptul că Executivul a decis reluarea activității în sălile de jocuri de noroc, dar nu și în interiorul lăcașurilor de cult.

„Nimic pentru relansarea economiei, totul pentru păcănele! Așa arată adevărata viziune liberală despre guvernare: nu contează interesul ţării, ci afacerile lor!

N-au fost de acord cu deschiderea spitalelor pentru bolnavi! Sau a bisericilor! N-au fost de acord ca hotelurile să-şi poată redeschide o parte a restaurantelor pentru turiştii cazaţi! DAR au redeschis săli de jocuri şi cazinouri!

PNL a sacrificat domenii-cheie din economie ca să susţină industria păcănelelor. Că doar de aceea şi-a luat Orban consilier din zona afacerilor cu pariuri…

De fapt, asta fac cu ţara – o joacă la păcănele. Au vrut să vândă rapid cele mai profitabile companii de stat, Hidroelectrica, Romgaz, sau CEC, dar PSD a reuşit să blocheze prin lege tunul dorit de Cîţu. Cum să laşi un iresponsabil să dea clienţilor politici- pe tavă! – firme cu un profit cumulat de aproape 1 miliard de dolari în 2018?

Nu era doar împotriva interesului economic naţional, ci şi contrar curentului european. Germania a blocat prin lege orice preluare externă, iar Franţa a obţinut acordul Uniunii Europene pentru a naţionaliza la nevoie corporaţii strategice.

I-am oprit pe cartoforii Orban şi Cîţu să joace la poker profitul ţării. Oricum PNL s-a îndestulat în pandemie cât pentru zece vieţi, a scris Ciolacu pe Facebook.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you will find 18122 additional Information to that Topic: mainnews.ro/marcel-ciolacu-noi-atacuri-la-adresa-guvernului-psd-a-reusit-sa-blocheze-prin-lege-tunul-dorit-de-citu/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW