Sunday, May 26, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu, mesaj de Paşte: Este o celebrare a comuniunii, care ne îndeamnă la solidaritate şi grijă faţă de aproapele nostru

By news.ro , in Stirile zilei , at 5 mai 2024

Premierul Marcel Ciolacu afirmă, în mesajul de Paşte, că această sărbătoare este ”o celebrare a comuniunii, care ne îndeamnă la solidaritate şi grijă faţă de aproapele nostru”. ”Învăţămintele creştine ne amintesc că împreună putem să depăşim greutăţile vieţii şi ne dau speranţă într-un viitor mai bun”, adaugă el.

„Sfânta Sărbătoare a Învierii Mântuitorului nostru Iisus Hristos, aşteptată astăzi cu bucurie de creştinii ortodocşi, greco-catolici, de rit vechi, penticostali, baptişti, creştini după evanghelie, din toată lumea, simbolizează trecerea prin jertfă spre Lumina Învierii, depăşirea suferinţelor şi speranţa vieţii veşnice. Este o celebrare a comuniunii, care ne îndeamnă la solidaritate şi grijă faţă de aproapele nostru. Învăţămintele creştine ne amintesc că împreună putem să depăşim greutăţile vieţii şi ne dau speranţă într-un viitor mai bun”, a arătat Ciolacu, în mesajul de Paşte.

El a subliniat că, pentru români, această sărbătoare este una a familiei.

„Paştele la noi, românii, este, tradiţional, sărbătoarea familiei. Este momentul în care ne adunăm în jurul mesei, toate generaţiile, de la cei mai vârstnici până la cei mai tineri, pentru a ne bucura împreună de Învierea Domnului. Credinţa uneşte prin iubire şi iertare. Transmit, tuturor, urări de pace şi sănătate, iar credincioşilor care sărbătoresc în aceste zile Paştele, le doresc sărbători binecuvântate alături de cei dragi! Hristos a înviat!”, a conchis premierul.

El a postat pe Facebook mai multe fotografii de la slujba de Înviere la care a participat.

 

Foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW