Tuesday, May 17, 2022
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu: Mai mult ca sigur România va intra în stare de urgență

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 4 noiembrie 2020

Marcel Ciolacu susține că România va intra din nou în „stare de urgență și în carantină” după alegerile parlamentare. Liderul PSD este de părere că Guvernul nu a reușit să ia nicio măsură de prevenție, iar acest lucru ne-ar fi dus la creșterea numărului de cazuri de COVID-19.

Din măsurile luate până acum de actualul guvern (…) mai mult ca sigur că vom avea un blocaj în sistemul sanitar şi mai mult ca sigur că la un moment dat decizia va fi de a intra toată România din nou în stare de urgenţă şi în carantină. Pentru că nu se ia nicio măsură coerentă să stopăm acest trend ascendent în care ne aflăm în acest moment. (…) Noi ne-am trezit în această situaţie pentru că nu am avut niciun fel de prevenţie. Să ne aducem aminte contextul în care au fost deschise şcolile, nefiind pregătiţi, cu toate că am avut şase luni de pauză pentru copii şi pentru profesori. Au fost deschise pentru că aveam alegeri locale. Acum, peste câteva zile vom intra în campanie electorală. Categoric, în campania electorală nu vorbim despre o stopare a unui trend ascendent. Dimpotrivă. Şi cred că după ce îşi vor face moftul cu aceste alegeri pe data de 6 decembrie şi cei de la PNL şi cei de la USR, vom intra într-un blocaj total”, a declarat Marcel Ciolacu, marţi seară, la Realitatea Plus.

Acesta a adăugat că alegerile parlamentare vor fi organizate „în orice condiții”.

Vor face alegeri în orice condiţii. Nu îi interesează această pandemie şi această criză sanitară. Nu îi interesează câţi români vor muri. Îi interesează puterea absolută în România”, a susţinut Ciolacu

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW