Tuesday, May 28, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu: Mă deranjează că se vorbește despre un blat între mine și Orban / Matematic, moțiunea de cenzură trece

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 3 februarie 2020 Etichete: , , , , ,

Marcel Ciolacu a spus, luni seară, că este deranjat  de faptul că în spațiul public se vorbește despre „un blat” între el și premierul României, Ludovic Orban. Președintele interimar al PSD a mai afirmat că nu exclude varianta unor alegeri anticipate.

Întrebat dacă pentru el este important ca Ludovic Orban să ajungă la declanșarea alegerilor anticipate, Marcel Ciolacu a spus că “PSD nu are nici o problemă cu niciun fel de înțelegeri.”

„Nu știu ce pași face Orban, eu știu ce pași facem noi. (…)Mă deranjează că se presupune un blat între mine și Orban. Pe ce să mă înțeleg? Pe ceva ce nu se mai întâmplă? Primarii vor fi aleși într-un singur tur. E evident.(…)Nu exclud (n.r. alegerile anticipate)”, a declarat Marcel Ciolacu, la Digi24.

Marcel Ciolacu a mai declarat că dacă Ludovic Orban își dorește declanșarea alegerilor anticipate, ar trebui să-și dea demisia.

„Noi nu mergem pe o moțiune de cenzură normală. Noi mergem pe o moțiune în urma asumării Guvernului pe un lucru total nedemocratic. Așteptăm să fim chemați la dezbateri. Dacă Orban vrea anticipate, să-și dea demisia și să provoace anticipate. Eu în locul său mi-aș fi dat demisia demult. (…)Am intrat cu șansa a doua în acest demers. Matematic, în acest moment moțiunea trece. Prioritatea mea din acest moment nu este Congresul PSD și apărarea democrației. Sunt primari din toată țara care nu vor (n.r.alegeri locale în 2 tururi). Ludovic Orban să răspundă ce vrea să facă”, a mai adăugat președintele interimar al PSD.

Citește și ANALIZĂ| Pe cine ajută cartea anticipatelor

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

 

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW