Thursday, June 13, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu: În loc să mimeze această guvernare de trei luni, liberalii ar fi trebuit să se apuce de muncă și să guverneze

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 25 februarie 2020 Etichete: , ,

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marți seara, că președintele a decis să prelungească criza politică în momentul în care a refuzat propunerea de premier făcută de Pro România și social-democrați.

„Noi am dărâmat un Guvern. Guvernul Orban. Am fost cu o propunere, cu care înceta criza în acel moment. Mai mult, am trecut peste vocile din partid care își doreau ca PSD să vină la putere. Președintele nu a ținut cont de propunerea noastră, a preferat să prelungească criza. În acest moment, toate cărțile sunt la președinte. Dacă el decide iarăși să prelungească criza, este decizia sa, nu a noastră, noi suntem în opoziție. Ăsta este jocul democratic. La anticipate se ajunge tot în spiritul constituției în cazul în care două Guverne vor cădea. PSD nu a încălcat nicio lege sau vreun regulament al Camerei Deputaților.

Din punctul meu de vedere, în loc să mimeze această guvernare de trei luni si ceva, ar fi trebuit să se apuce de muncă și să guverneze”, a declarat Marcel Ciolacu la Realitatea Plus.

Întrebat ce preferă dintre alegeri anticipate și la termen, Ciolacu a răspuns: „Alegerile la termen sunt normale. De ce să fac cu trei luni înainte anticipate? Dumneavoastră ați auzit vreun motiv de ce se dorește anticipate?”

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *