Monday, October 18, 2021
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu: Guvernul este depășit total în problema coronavirusului. Preferă să închidă decât să vină cu soluţii

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 10 noiembrie 2020

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat luni seară noi critici la adresa guvernului Orban pentru restricțiile impuse, fără însă a preciza care sunt soluțiile social-democraților prin care ar putea fi redusă amploarea epidemiei în țara noastră.

„Deja este evident faptul că acest Guvern este depăşit total. Poate să iasă Orban de o sută de ori să ne spună. În problema coronavirusului sunt depăşiţi total, în economie nu am auzit nimic la IMM-uri, venituri şi vreo susţinere din partea Guvernului sau vreun program coerent. Despre ce vorbim? Acest Guvern este depăşit. Doamne fereşte să ne trezim cu ei în aceeaşi structură şi după 6 decembrie. Soluţia este crearea unei alte majorităţi. (…) În momentul acesta coagularea trebuie să se facă în jurul unui program de guvernare perfectibil. Noi avem un program de guvernare. Vedem pe cine îndreptăţesc românii să facă propunerea de prim-ministru”, a spus Ciolacu, la B1 Tv, citat de Agerpres.

În același timp, liderul PSD a criticat suspendarea activității în spațiile închise ale piețelor agroalimentare și a anunțat că, alături de senatorul Daniel Zamfir, a depus un amendament prin care această măsură să fie anulată.

„Am făcut astăzi un amendament cu domnul Daniel Zamfir la o ordonanţă de urgenţă astfel încât pieţele să rămână în continuare deschise, cu regulile care se impun în supermarketuri la fel şi în pieţe, lucru care se poate face, fiindcă toată lumea vrea să se implice şi a văzut că avem o problemă reală cu această pandemie”, a conchis Marcel Ciolacu.

Alegerile parlamentare sunt programate să se desfășoare pe 6 decembrie 2020.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW