Tuesday, May 21, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu: Emoția primei zile de școală este umbrită de frustrare

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 13 septembrie 2021

Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat (PSD), a transmis luni, 13 septembrie, că emoția primei zile de școală este umbrită de frustrare, întrucât nu se știe pentru cât timp școlile vor fi deschise, iar unele unități de învățământ nu au fost pregătite pentru desfășurarea noului an școlar în condiții de siguranță.

Din păcate, și în acest an, emoția primei zile de școală este umbrită de frustrare. Frustrare, pentru că nu se știe pentru cât timp școlile vor fi deschise! Frustrare, pentru că nu toate școlile au fost pregătite pentru desfășurarea noului an școlar în condiții de siguranță”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Liderul PSD a mai transmis că „România Educată” este a generațiilor pe care trebuie să le protejăm pentru a avea un viitor mai bun.

Și, da, aveți dreptate! #RomaniaEducata nu este în fața unei tablete pe care Ministerul Educației a uitat să o trimită. Locul copiilor este în școală! Alături de cei de vârsta lor! Alături de profesori! Mult succes în noul an școlar”, a precizat președintele PSD.

CITEȘTE ȘI: Mesajele transmise de oficiali la începutul anului școlar. Sorin Cîmpeanu, bilanțul procesului de vaccinare în rândul elevilor și profesorilor

Elevii, ore în online dacă incidența trece de 6

În localitățile în care incidența cumulată din ultimele 14 zile este mai mică 6 cazuri la mia de locuitori, toți copiii vor putea participa fizic la orele de curs.

Dacă incidența depășește 6 cazuri la mia de locuitori, până la instituirea carantinei, se va permite participarea fizică doar pentru copiii de grădiniță și cei din învățământul special, „cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2”. În acest scenariu, elevii claselor 1-12 vor trece în online.

CITEȘTE ȘI: Sorin Cîmpeanu: 7.200 de elevi din totalul celor 3 milioane vor învăța în online

Sursă foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Comentarii


  • Mai duceți va dracului tradatorilor. Lasă că va vine și vouă rândul. Nu mai e mult și veți plăti pentru asuprirea cetățenilor.

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW