Thursday, June 13, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu: E momentul să creăm o companie naţională, astfel încât România să devină independentă energetic

By Diochetanu Andreea , in Politic Stirile zilei , at 6 decembrie 2021

Marcel Ciolacu, liderul PSD și președintele Camerei Deputaților, a declarat duminică, 5 decembrie, că este momentul ca în România să fie creată o companie naţională, astfel încât în 3-5 ani țara noastră să devină independentă energetic.

„Cred că este momentul, cu o asemenea forţă politică, să creăm o companie serioasă care să producă şi verde şi nuclear şi pe cărbuni şi gaze, o companie naţională astfel încât în 3-5 ani România să devină independentă energetic. Am vorbit cu specialiştii şi este abordarea corectă, dacă vrei să influenţezi”, a declarat Ciolacu duminică, la Antena 3.

El a precizat că luni, 6 decembrie, va avea o discuție în acest sens cu miniștrii Energiei și Finanțelor, Virgil Popescu și Adrian Câciu.

„Sunt doi invitaţi mâine (luni, 6 decembrie – n.red.), la coaliţie, este ministrul Energiei şi ministrul Finanţelor, să discutăm aceste lucruri şi să învăţăm din aceste crize. E o criză mondială, e adevărat, gestionată mai prost până acum, în România”, a adăugat președintele social-democraților.

Luni, 6 decembrie, are loc o ședință a coaliției, începând cu ora 18:00. Potrivit unor surse Main News, în cadrul întrevederii va fi discutat și certificatul verde, între altele.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW