Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu, după vizita vicepreședintelui Comisiei Europene: Fermierii români vor primi un nou ajutor financiar

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 31 martie 2023 Etichete: , , ,

Fermierii români vor primi un nou ajutor financiar din partea Comisiei Europene, pe baza unei formule echitabile, este asigurarea venită din partea vicepreședintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, aflat într-o vizită de lucru în România.

Oficialul Comisiei Europene s-a întâlnit cu președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, ocazie cu care și-a reafirmat susținerea României pentru intrarea în spațiul Schengen.

Fermierii români vor primi un nou ajutor financiar din partea Comisiei Europene, pe baza unei formule echitabile! Acesta este unul dintre rezultatele discuției pe care am avut-o astăzi cu vicepreședintele executiv al Comisiei Europene, domnul Frans Timmermans.

De asemenea, i-am mulțumit domnului Timmermans pentru sprijinul puternic al socialiștilor europeni în ceea ce privește aderarea României la Schengen și mă bucur să constat că această susținere rămâne la fel de fermă din partea familiei noastre europene”, a transmis Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

De altfel, statele membre UE au aprobat, joi, 30 martie,  ajutorul de 10,05 milioane de euro pentru fermierii români, dar va urma un al doilea pachet de sprijin, de 75 de milioane de euro, pentru toate ţările afectate de coridorul de solidaritate cu Ucraina.

 Timmermans se va întâlni în cursul zilei de vineri, 31 martie,  cu mai multe părţi interesate ale societăţii civile pentru a discuta despre acţiunile de combatere a schimbărilor climatice în România şi despre rolul Comisiei Europene.

Sursă foto: Facebook

Comentarii