Friday, April 12, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu Patriarhul Daniel: A fost un prilej deosebit de a reafirma importanţa consolidării parteneriatului cu Biserica

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 29 februarie 2024 Etichete: , ,

Joi, premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit la Palatul Patriarhiei cu Patriarhul Daniel și ceilalți membri ai Sfântului Sinod al Bisericii.

Liderul PSD a subliniat că această întâlnire a fost o oportunitate de a reitera importanța consolidării parteneriatului cu Biserica, care implică atât promovarea valorilor pe care Biserica le apără și le cultivă, cât și rolul său social prin programe și activități de asistență pentru cei aflați în nevoie.

„Am avut bucuria să mă întâlnesc astăzi, la Palatul Patriarhiei, cu Preafericitul Părinte Patriarh Daniel şi cu ceilalţi membri ai Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române. A fost un prilej deosebit de a reafirma importanţa consolidării parteneriatului cu Biserica, parteneriat ce implică atât promovarea valorilor pe care Biserica le apără şi le cultivă, cât şi rolul social al acesteia, prin programe şi activităţi de ajutorare a celor în nevoie”, a scris Marcel Ciolacu, joi pe Facebook.

foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW