Sunday, December 4, 2022
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu, după discuția cu Viorica Dăncilă: A fost un rezultat care nu ne mulțumește pe niciunul dintre noi

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 25 noiembrie 2019 Etichete: , ,

Marcel Ciolacu s-a dus, luni, acasă la Viorica Dăncilă pentru a discuta despre demisia acesteia de la conducerea partidului. Președintele Camerei Deputaților a afirmat, pe Facebook, că discuția a fost una „calmă, așezată și productivă”.

Surse politice au declarat pentru mainnews.ro că președintele PSD urmează să-și anunțe demisia în Comitetul Executiv Național al PSD de mâine.

„Am vorbit în această seară cu Viorica Dăncilă, despre întâlnirea pe care urmează să o am cu președinții de organizații pentru a discuta despre rezultatul obținut la aceste alegeri. Este firesc sa se întâmple acest lucru după orice scrutin. Vreau să spun cât ce poate de clar că această discuție a fost una calmă, așezată și productivă”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Președintele Camerei Deputaților a mai spus că rezultatul de la alegerile prezidențiale nu-i mulțumește pe social-democrați, însă există „soluții”.

„A fost un rezultat care nu ne mulțumește pe niciunul dintre noi, dar asta nu înseamnă ca nu există soluții.

Vreau să îi rog pe colegii mei să se gândească la obiectivele noastre pentru alegerile de anul viitor. Rămânem o echipă, rămânem împreună, așa cum am făcut-o întotdeauna în momente mai complicate. PSD este în continuare un partid puternic!”, a conchis Ciolacu.

sursa foto: Facebook

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW