Friday, January 27, 2023
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu, după ce președintele a anunțat reluarea activității în interiorul piețelor: Le deschid în dispreț doar pentru a le închide iar

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 2 decembrie 2020

Marcel Ciolacu a reacționat, după ce Klaus Iohannis a anunțat că activitatea în interiorul piețelor va fi reluată începând cu finalul acestei săptămâni. Președintele PSD susține că ar fi vorba despre o manevră de campanie electorală.

Iohannis mai avea puțin și dădea cu pălăria de pământ că PNL-ul va deschide piețele electoral fix înainte de alegeri. Așa cum au făcut și cu școlile. Și cu restaurantele. Le deschid în dispreț doar pentru a le închide iar! Iohannis uită voit că Orban a contestat (după aproape 20 de zile!!!) legea votată în Parlament prin care redeschideam piețele în siguranță. Un gest sinistru doar ca să poată regiza o scenetă de prost gust cu Iohannis spunând că n-a avut legea la promulgare, deși o primise încă din 12 noiembrie!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Președintele Klaus Iohannis a anunțat reluarea activității în interiorul piețelor

Președintele PSD a catalogat anunțul președintelui drept „un gest cinic caracteristic liberarilor”.

Dacă e făcut de PSD nu e bine, dacă e de la PNL – e minunat! Este un gest cinic caracteristic liberalilor, o mare bătaie de joc pentru cei care au înghețat săptămâni în șir în frig pentru ca Iohannis să facă acum gesturi penibile în campanie. Și sunt sigur că românii au înțeles asta și nu mai înghit asemenea mizerii electorale!

PS: Dacă tot e la Bacău și taie panglici la proiectele PSD, Iohannis să încerce să inaugureze și așa zisul spital modular pe care Orban a cheltuit 3 milioane de euro și care s-a dezumflat la prima ploaie!!!!”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Iohannis mai avea puțin și dădea cu pălăria de pământ că PNL-ul va deschide piețele electoral fix înainte de alegeri….

Publicată de Marcel Ciolacu pe Miercuri, 2 decembrie 2020

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW