Sunday, April 14, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu, după avertismentele şefului armatei britanice şi liderului PPE: Nu este cazul să ne pregătim de război

By news.ro , in Politic Stirile zilei , at 26 ianuarie 2024 Etichete: ,

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, întrebat ce transmite Guvernul României, în contextul afirmaţiilor şefului armatei britanice şi liderului PPE Manfred Weber care avertizează populaţia să se pregătească de război, că „nu este cazul să ne pregătim de război”.

„Nu este cazul să ne pregătim de război”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat despre avertismentele şefului armatei britanice care le cere oamenilor să se pregătească de război şi ale liderului PPE Manfred Weber, vineri la Baia Mare.

Generalul Patrick Sanders, şeful armatei britanice a spus că populaţia din Regatul Unit trebuie să fie pregătită să ia armele în mână într-un război împotriva Rusiei, fiindcă armata profesionistă din prezent este prea mică. Reprezentanţii Ministerului Apărării de la Londra au trebuit să precizeze că nu are planuri de recrutare, informează The Guardian.

La rândul său, liderul grupului PPE Manfred Weber a precizat că, în contextul unei posibile reveniri a lui Donald Trump la Casa Albă, că solicită europenilor să se pregătească de război fără sprijinul Statelor Unite şi să îşi construiască propria umbrelă nucleară, a relatat Politico.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW