Saturday, June 19, 2021
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu, despre măsura Guvernului care dă posibilitatea amânării ratelor: Vom trece prin Parlament o lege

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 29 martie 2020 Etichete: , , , , , ,

Marcel Ciolacu a anunțat că, săptămâna viitoare, PSD va trece prin Parlament o lege care va oferi celor care au rate “o amânare până la sfârșitul lui septembrie”.


„Ce fac Orban și guvernul care a fost pus pentru a avea puteri depline și a conduce? Mai nimic. Au dat o ordonanță de urgență joi, care nici acum nu a fost publicată. În acest timp, oamenii sunt îngrijorați de ratele care vin peste ei în condițiile în care mulți nu mai au salarii. Săptămâna viitoare vom trece prin Parlament o lege care va oferi celor care au rate o amânare pâna la sfârșitul lui septembrie. Și fără să plătească dobânzi la dobânzi cum vrea #CituLucruriFantastice”, a scris Marcel Ciolacu, sâmbătă seara, pe Facebook.

Potrivit ordonanței de urgență care prevede suspendarea plății ratelor bancare, aceasta va putea fi solicitată doar de debitorii ale căror venituri au fost afectate „direct sau indirect” de pandemia de Covid-19, pe o perioadă de până la nouă luni, dar nu mai mult de 31.12.2020. De această posibilitate pot beneficia persoanele fizice și juridice a căror activitate a fost afectată de pandemia de coronavirus. Mai multe detalii AICI.

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW