Wednesday, January 19, 2022
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu, despre majorarea pensiilor: Astăzi am făcut dreptate pentru 5 milioane de pensionari

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 22 septembrie 2020 Etichete: , , ,

Marcel Ciolacu este de părere că, prin rectificarea bugetară care conținea și amendamentul PSD pentru majorarea pensiilor cu 40%, s-a făcut dreptate pentru 5 milioane de pensionari. Liderul PSD susține că deficitul bugetar nu o să crească în urma majorării pensiilor.

Marcel Ciolacu a declarat că, în urma adoptării de către Parlament a rectificării bugetare care conține amendamentul PSD pentru majorarea pensiilor, s-a făcut dreptate pentru 5 milioane de pensionari.

Astăzi am făcut dreptate pentru 5 milioane de pensionari! Pensiile trebuie să #crească cu 40%!

Bani sunt! Guvernul mutase banii pensionarilor, copiilor și profesorilor în Fondul de rezervă și în capitolul Acțiuni Generale de la Ministerul Finanțelor, de unde puteau fi folosiți după bunul plac de Orban și Cîțu!!! Banii țării ajunseseră Pușculița electorală a PNL! Din care cumpărau primari, traseiști și voturi!”, conform unui mesaj postat de Marcel Ciolacu pe Facebook.

Liderul PSD susține că deficitul bugetar nu o să crească cu niciun leu, în ciuda avertizărilor primite din partea specialiștilor.

#PSD a făcut ce este corect! Am mutat banii înapoi la oameni! Pentru că sunt ai lor, nu ai lui Orban sau Iohannis!

Deficitul bugetar nu crește cu niciun leu! Singurul impact negativ este pentru Orban și PNL care rămân fără banii cu care să-și cumpere noile mandate!”, a adăugat președintele Partidului Social Democrat.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW