Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu, despre Klaus Iohannis: Ați schimbat definitiv haina de Președinte al României cu uniforma electorală

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 23 septembrie 2020 Etichete: , , ,

Marcel Ciolacu consideră că Președintele României ia partea Partidului Național Liberal în actuala campanie electorală. Liderul PSD este de părere că Nelu Tătaru, împreună cu Klaus Iohannis mint când zic că nu vor să instaureze o nouă stare de urgență.

Marcel Ciolacu susține că președintele Klaus Iohannis ar fi schimbat haina prezidențială cu uniforma electorală, făcând promisiuni pe care nu le va respecta după alegerile locale.

Constat cu tristețe, domnule Iohannis, că ați schimbat DEFINITIV haina de Președinte al României cu UNFORMA ELECTORALĂ de Agent-Șef al #PNL. Nu vă interesează #niveluldetrai al românilor, ci mai degrabă sărăcirea populației până în punctul în care singurii stăpâni ai țării vor fi doar marii îmbuibați de la PNL.

NU majorarea pensiilor conform LEGII, ci #austeritatea pe care o promovezi dumneata, domnule Iohannis, este de domeniul trecutului! Românii s-au săturat să audă că nu sunt bani și că e criză, dar să vadă că guvernarea liberală toacă banii țării pe mii de contracte supraevaluate.

Tot de domeniul trecutului sunt și butaforiile la care participați, cu vizite pe la obiective de infrastructură gen cioturi de autostradă și linii ferate de 3 kilometri, în vreme ce execuția bugetului pe zona de #investiții abia atinge 40%!

Tot regimul vostru se clădește pe o continuă #contradicție între vorbe și fapte”, conform unui mesaj postat de Marcel Ciolacu pe Facebook.

Liderul PSD îl acuză pe Klaus Iohannis că ar minți când spune că nu vrea să introducă, din nou, starea de urgență, așa cum a spus că nu va anula majorarea pensiilor, înainte de pandemia de coronavirus.

CITEȘTE ȘI: Klaus Iohannis, despre o posibilă stare de urgență: Nu văd motive pentru un aşa-numit lockdown

Când ai mințit, domnule Iohannis? Când spuneai că nu vei ezita să introduci iar #stareadeurgență, dacă va crește numărul de cazuri sau acum, când negi realitatea, fix înainte de alegeri? La fel ai negat și înainte de prezidențiale că nu vei anula majorarea din Legea pensiilor și a văzut tot poporul cum, alături de Orban și gașca lui, i-ați mințit in față pe cei vârstnici, majoritatea cu pensii sub 2.000 de lei!

Când le spuneți, oare, adevărul românilor? Când Ministerul Educației transmite o circulară inspectoratelor școlare, decretând urgența trecerii la predarea online sau când negi senin acest scenariu? Când ministrul Sănătății vorbește degajat despre posibilitatea unui nou “lockdown” sau când revine și spune că nu îl ia în calcul?

Poporul român are o vorbă: “Minciuna stă cu Rege la masă“! Azi, din păcate, Minciuna stă la Cotroceni și a devenit Președinte”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Constat cu tristețe, domnule Iohannis, că ați schimbat DEFINITIV haina de Președinte al României cu UNFORMA ELECTORALĂ…

Publicată de Marcel Ciolacu pe Miercuri, 23 septembrie 2020

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More here on that Topic: mainnews.ro/marcel-ciolacu-despre-klaus-iohannis-ati-schimbat-definitiv-haina-de-presedinte-al-romaniei-cu-uniforma-electorala/ […]

  • … [Trackback]

    […] Info on that Topic: mainnews.ro/marcel-ciolacu-despre-klaus-iohannis-ati-schimbat-definitiv-haina-de-presedinte-al-romaniei-cu-uniforma-electorala/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW