Sunday, June 16, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu, despre greva poştaşilor: Eu le-am spus să rezolve problema cât se poate de rapid

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 2 aprilie 2024 Etichete: , ,

Premierul Marcel Ciolacu a exprimat preocupare cu privire la greva poștașilor, subliniind că în cazul în care există riscul ca pensiile să nu ajungă la destinație din cauza acestei greve la Poșta Română, consideră că directorul companiei va trebui să-și asume responsabilitatea. El a menționat că a avut o discuție în acest sens și a transmis atât ministrului, cât și directorului Poștei să găsească o soluție cât mai rapid posibil.

După ședința conducerii PSD, premierul a declarat că a discutat despre greva poștașilor cu directorul Poștei Române, subliniind importanța soluționării rapide a situației.

”Am avut o discuţie cu domnul ministru şi aseară, am avut o discuţie şi cu directorul ( Poştei Române, nr). Eu le-am spus să rezolve problema cât se poate de rapid”, a afirmat Ciolacu.

”În cazul în care, Doamne fereşte!, nu ajung pensiile la destinaţie din cauza unei greve la Poşţta Română, cred că domnul director va pleca”, a spus premierul Marcel Ciolacu, despre greva poştaşilor.

Angajații Poștei Române, care sunt în grevă generală din cauza salariilor mici, transmit individual scrisori către liderii coaliției de guvernare Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, în care informează că primesc lunar un salariu de 2100 de lei net și subliniază că se confruntă cu dificultăți financiare severe. În scrisoare, ei menționează că sunt printre cei mai puțin plătiți angajați din România și că situația lor financiară este insuportabilă.

foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW