Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu, despre creșterea numărului de infectări: Mă aşteptam la această manipulare

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 14 iunie 2020 Etichete: , ,

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a insinuat duminică că numărul mai mare al noilor îmbolnăviri cu COVID-19 ar reprezenta o „manipulare” a Guvernului care dorește prelungirea stării de alertă.

„Mă aşteptam la această manipulare şi mi-aş dori să răspund simplu dacă vom vota sau nu. În primul rând, nu ştim ce stare de alertă vom vota. Categoric, PSD nu va vota starea de alertă care a fost şi până acum. Împreună cu colegii am luat decizia să nu prelungim mai mult de 15 zile,” a declarat Marcel Ciolacu, citat de News.ro.

Totodată, Ciolacu s-a arătat revoltat de faptul că accesul în interiorul bisericilor pentru liturghii este interzis, în vreme ce sălile de jocuri de noroc urmează să fie redeschide.

„Am fost foarte revoltat cu măsura deschiderii păcănelelor care sunt în spaţii închise, dar această dublă măsură… (…) Ţii bisericile închise, în preoţi nu ai încredere, nu deschizi teatrele, de ce? Nu ai încredere în acei oameni că pot respecta anumite reguli, dar deschizi anumite activităţi precum păcănelele. Acest lucru se numeşte corupţie. De ce ţii locurile de joacă închise. Ce? Părinţii îşi îmbolnăvesc copii cu voia lor? Toată lumea e iresponsabilă şi venim să amendăm”, a mai declarat Ciolacu.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW