Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu: Atacul preşedintelui Iohannis e unul mic şi neeuropean

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 26 mai 2020 Etichete: , ,

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni seara că acuzaţiile preşedintelui Klaus Iohannis potrivit cărora „PSD se luptă să dea Ardealul ungurilor” reprezintă un „atac neeuropean” şi a susţinut că nu îl cunoaşte pe premierul maghiar, Viktor Orbán.

„Atacul preşedintelui Iohannis e unul mic şi neeuropean, lucru sancţionat şi în presa internaţională şi de către cancelarii. De fapt, Iohannis a depăşit o linie roşie în ceea ce priveşte atacul politic şi aici mă refer în primul rând la atacul cu Ardealul. Instituţiile statului mi-au răspuns, absolut toate, că nu există astfel de lucru, nu există dosare în acest domeniu. (…) Nu îl cunosc pe Viktor Orban, nu că nu mi-aş dori să îl cunosc pe Viktor Orban, dar nu am avut această plăcere, nu am vorbit nici măcar la telefon, nici direct, nici prin interpuşi, lucru pe care îl cunoaşte Iohannis, pentru că plecăm de la premisa că este cel mai informat om din România. Veşnicul duşman al preşedintelui e PSD, deja e o obsesie, aţi văzut de câte ori repetă la fiecare ieşire. Eu, în schimb, sunt un om de construcţie, sentimentul de ură pentru mine nu există şi cred că un lider politic nu trebuie măsurat după cât de mult îşi înjură adversarii politici”, a declarat Marcel Ciolacu, la TVR 1, citat de Agerpres.

CITEȘTE ȘI: Klaus Iohannis, atac dur la adresa PSD: Se luptă să dea Ardealul ungurilor / Oare ce v-a promis Viktor Orban în schimbul acestei înțelegeri?

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW