Friday, September 22, 2023
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu atacă Guvernul Orban: PNL votează majorări salariale și apoi le contestă pe ascuns la CCR. Pură ticăloșie!

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 7 ianuarie 2020 Etichete: , , , ,

Președintele Interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, lansează încă un atac la  partidul condus de Ludovic Orban, acuzând PNL că „este incapabil să guverneze” întrucât liberalii ar contesta la CCR chiar un proiect de lege votat de ei. 

S-au jurat că nu taie salarii, dar exact asta fac!
PNL este incapabil să guverneze și contestă la CCR chiar și proiectul votat – tot de ei! – cu câteva săptămâni înainte. După tăierile de la profesori, acum iau la rând toate categoriile.
Pe 1 ianuarie, câteva mii de români așteptau să li se facă dreptate și să le crească salariile conform unui proiect al PSD pe care toți liberalii, inclusiv șapte actuali miniștri, l-au votat în decembrie 2019 (personalul din cadrul Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Biblioteca Națională a României, Biblioteca Academiei Române etc).
De Revelion, PNL și-a dat seama că nu mai vrea să crească salariile acestor oameni și a contestat pe ascuns legea la CCR. Pură ticăloșie!
De aici și insistența cu anticipatele: să nu mărească NICI pensiile de la 1 septembrie!”, a scris Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW