Tuesday, June 25, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu: Astăzi îi mulţumesc domnului prof. dr. Rafila că s-a alăturat echipei noastre

By Matthew Garvey , in Fara categorie Politic Stirile zilei , at 15 octombrie 2020 Etichete: , , , ,

Marcel Ciolacu a anunțat că Alexandru Rafila va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD. Reprezentantul României de la OMS ar urma să deschidă listele PSD pentru Camera Deputaților.

Aşa cum v-am promis şi dumneavoastră, şi colegilor mei, şi simpatizanţilor PSD de când am preluat funcţia de preşedinte al PSD, am spus foarte clar că partidul trebuie să se deschidă în primul şi în primul rând pentru specialişti din prima linie deja recunoscuţi atât pe plan naţional, cât şi internaţional. Astăzi îi mulţumesc domnului prof. dr. Rafila că s-a alăturat echipei noastre şi sunt ferm convins că această luptă cu pandemia nu este una de conjunctură şi nu este o luptă care va dura foarte puţin timp. (…) Domnul Rafila trebuie să se regăsească în viitorul Parlament al României”, a declarat Marcel Ciolacu într-o conferinţă de presă.

Profesorul Alexandru Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputaților, pentru alegerile parlamentare, iar Gabriela Firea pe cea pentru Senat, potrivit unor surse politice citate de news.ro.

Sursă foto: Facebook

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW