Thursday, October 28, 2021
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu: Asta face în acest moment PNL, ne întoarcem la politica anilor ’90

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 10 septembrie 2020 Etichete: , ,

Marcel Ciolacu acuză PNL că mută lupta politică din Parlament și o îndreaptă către autoritățile locale, iar acest lucru nu ar face decât să întoarcă România în anii ’90. 

Marcel Ciolacu susține că PNL a mutat lupta politică din Parlament, îndreptând-o spre autoritățile locale, lucru ce ar întoarce România în anii 1990.

De fapt, ne întoarcem la politica anilor ’90, asta face în acest moment PNL condus de către primul ministru Ludovic Orban şi de către Preşedintele României, în dubla sa calitate de Preşedinte al României şi preşedinte al PNL. Politica anilor ’90 era de a muta lupta politică de la Parlament, Parlamentul e o instituţie fundamentală a statului eminamente politică, acolo se face politică, în administraţiile locale”, a declarat Marcel Ciolacu, în cadrul unui eveniment de lansare a programului politic al lui Daniel Florea, candidatul PSD pentru Sectorul 5 al Capitalei.

În același timp, liderul PSD acuză PNL că duce o luptă cu primarii social-democrați, iar acest lucru nu ar trebui să se întâmple, deoarece cetățenii localităților ar avea de suferit.

De un an toată politica lor este îndreptată împotriva administraţiilor conduse de către colegii noştri pesedişti, dar, de fapt şi de drept, este o politică îndreptată împotriva locuitorilor acestor localităţi păstorite într-o perioadă mai lungă sau mai scurtă de către anumiţi primari. Este cea mai găunoasă atitudine politică care se poate face într-o ţară. Politica nu trebuie să se amestece şi să blocheze proiectele administraţiilor locale”, a spus Marcel Ciolacu.

Sursă foto: Inquam Photos / Octv Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW