Wednesday, June 12, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu anunță un posibil proiect politic cu Pro România sau ALDE

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 16 decembrie 2019 Etichete: , , , , ,

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune că nu exclude colaboarea cu Pro România sau cu ALDE pentru un eventual proiect politic care vizează alegerile viitoare. 

Marcel Ciolacu a fost întrebat, duminică seară, la B1Tv, dacă Victor Ponta ar putea să revină în PSD. Președintele interimar a răspuns că nu, întrucât Ponta este liderul Pro România, însă a menționat că este posibil un „proiect politic comun pentru anumite alegeri”.

„Domnul Ponta nu poate să vină, pentru că este liderul altui partid, are alt proiect politic, a şi anunţat că nu doreşte să vină, eu mă bucur de acest lucru. Dacă vom avea un proiect politic, nu ştiu dacă vom face o fuziune, dar este posibil să avem un proiect politic comun pentru anumite alegeri. În politică nu poţi să excluzi aceste lucruri. Și cu ALDE, cu domnul Tăriceanu, am o comunicare foarte bună. Până la următoarele alegeri vom vedea, dar nu pot să exclud anumite alianţe politice, înseamnă că mă descalific eu ca şi om politic. Domnul Grindeanu a fost exclus din partid, iar eu am anunţat că toţi cei excluşi pot să se întoarcă în partid”, a declarat Marcel Ciolacu, la B1Tv.

sursa foto: Facebook

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW