Thursday, April 9, 2020
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu anunță convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru abrogarea pensiilor speciale/Propunerea președintelui PSD, votată în CEx

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Politic Stirile zilei , at 14 ianuarie 2020 Etichete: ,

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, luni, că a cerut convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru abrogarea pensiilor speciale. După anunțul făcut, propunerea social-democraților a fost votată în ședința Comitetului Executiv al PSD.

„Deoarece a ieșit informația în spațiul public că nu pot fi dublate alocațiile pentru copii din cauza impactului bugetar pe pensiile speciale, am să solicit colegilor mei o sesiune extraordinară cu ordinea de zi: eliminarea pensiilor speciale”, a anunțat Marcel Ciolacu.

În completarea anunțului făcut astăzi, Marcel Ciolacu a scris și un mesaj pe Facebook în care a spus că PNL a demonstrat că este incapabil să guverneze.

„Am propus colegilor din PSD convocarea sesiunii extraordinare pentru eliminarea pensiilor speciale. PNL și-a demonstrat incapacitatea și în privința guvernării, și a respectării promisiunilor. Știu doar să mintă! Noi ne asumam eliminarea pensiilor speciale și o vom face! Să vedem dacă liberalii se vor întoarce din vacanță sau vor da iar vina pe alții”, scrie Ciolacu, pe Facebook.

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a cerut, săptămâna trecută, convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului în care proiectul de abrogare a pensiilor speciale să fie supus la vot.

Legea pentru dublarea alocațiilor a ajuns la Cotroceni și așteaptă să fie promulgată de președintele României. Klaus Iohannis a anunțat însă că la acest moment proiectul este analizat, fiind nevoie de „date suplimentare” de la  Guvern.

 

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW