Sunday, July 25, 2021
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu: Am transmis astăzi solicitarea de a adopta urgent un Pact pentru Sănătate

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 18 noiembrie 2020

Marcel Ciolacu a anunțat că a trimis către președintele României, președinților partidelor parlamentare și liderul grupului parlamentar al minorităților naționale o solicitare de a adopta un Pact pentru Sănătate. Liderul PSD susține că acest pact ar garanta românilor că sănătatea va fi o prioritate absolută, indiferent de cine ar fi la guvernare. 

Am transmis astăzi președintelui României, tuturor președinților partidelor parlamentare și liderului grupului parlamentar al minorităților naționale solicitarea de a adopta urgent un Pact pentru Sănătate, care să garanteze românilor că, indiferent cine va fi la conducerea țării, sănătatea va fi prioritatea absolută”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a lui Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a precizat că acțiunea ar fi cerută de cadrele medicale, de Colegiul Medicilor și de reprezentanți ai SANITAS.

Renunțați la conflict! Renunțați la vrajbă! Acum e nevoie de #acțiune unitară pentru viața și siguranța românilor, acțiune cerută, de altfel, și de cadrele medicale, de Colegiul Medicilor și de reprezentanții SANITAS. Niciun român nu trebuie să mai fie lăsat fără asistență medicală. Niciun român nu trebuie să mai fie victimă a sistemului de sănătate în țara lui. Niciun medic, nicio asistentă medicală nu trebuie să mai fie învinovățiți pentru situația dezastruoasă a spitalelor. Măcar acum, în al doisprezecelea ceas, trebuie să ne angajăm pentru #viitor și să ne #asumăm, cu toții, acest pact. Cine nu înțelege acest lucru și va continua să speculeze politic tragediile sistemului medical va fi judecat aspru de români!”, a adăugat Ciolacu.
Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW