Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu, acuzații grave la adresa Guvernului PNL: Dezastrul este acum total

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 1 septembrie 2020 Etichete: , ,

Marcel Ciolacu susține că Guvernul PNL este răspunzător de recordul negativ de decese de COVID-19. Liderul PSD îi acuză pe cei care nu au susținut căderea Guvernului Orban că sunt responsabili de situația epidemiologică a țării.

Marcel Ciolacu a declarat că România trece, în acest moment, printr-un dezastru, iar Guvernul PNL, împreună cu partidele care îl susțin, ar fi responsabili de acest lucru.

Un nou RECORD negativ – 60 de morți de COVID-19!

Secțiile ATI gem de bolnavi, România a depășit China la numărul infectărilor. CHINA!!!

Toți trădătorii, toți fripturiștii, toți combinagii care au ținut acest Guvern în viață pentru a prinde un nou mandat pe lista de traseiști a #PNL sunt răspunzători alături de PNL pentru acest dezastru! La fel și toate partidele care au girat corupția, traseismul și prostia Guvernului PNL!

Dezastrul este acum total! Cu economia pusă pe butuci, fără alocații dublate, cu pensii mărite în bătaie de joc, sub rata inflației, și cu o harababură totală în ceea ce privește începerea școlilor!

Chiar dacă nu avem majoritate în Parlament, vom continua să luptăm și să venim cu soluții”, scrie în postarea lui Marcel Ciolacu.


 Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *