Wednesday, January 19, 2022
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu a intrat în izolare, după ce trei lideri PSD Sălaj au fost confirmați cu coronavirus / Sorin Grindeanu: M-am testat şi eu în urmă cu puţin timp, o să intru şi eu în aceeaşi procedură

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 30 septembrie 2020 Etichete: , , ,

Marcel Ciolacu și-a făcut testul pentru infecția cu SARS-CoV-2 și se află în izolare, transmite Sorin Grindeanu. Președintele PSD a intrat în contact cu trei lideri social-democrați din județul Sălaj care au fost confirmați pozitiv cu coronavirus, după ce a participat la un miting electoral.

Marcel Ciolacu se află în izolare, după ce a făcut testul pentru coronavirus. Vicepreședintele social-democraților, Sorin Grindeanu, a declarat că va urma aceeași procedură.

Am vorbit de mai multe ori astăzi cu preşedintele partidului. E în regulă, doar că respectă procedura şi stă în izolare. M-am testat şi eu în urmă cu puţin timp, o să intru şi eu în aceeaşi procedură, deşi nu am avut contact direct cu cel cu care a avut Marcel Ciolacu”, a afirmat Sorin Grindeanu într-o conferință de presă la sediul PSD.

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Tiberiu Marc, vicepreședintele PSD Zalău și fostul prefect Florin Florian au fost testați pentru coronavirus, iar rezultatele au fost pozitive, potrivit Digi24.

Președintele CJ Sălaj a fost primul care a avut simptome, iar apoi au urmat ceilalți doi.

Cu toții s-au întâlnit, vineri, cu Marcel Ciolacu, Vasile Dîncu și Paul Stănescu, la un miting electoral în Zalău.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW