Friday, January 27, 2023
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu a anunțat un acord cu Victor Ponta pentru crearea de alianțe la consiliile locale și județene

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 19 septembrie 2020 Etichete: , , , ,

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a anunțat sâmbătă semnarea unui acord cu Victor Ponta, în baza căruia PSD şi Pro România vor putea încheia alianțe în consiliile locale şi judeţene, după alegerile locale din 27 septembrie.

„E pentru prima oară, de 30 de ani, când decizia a fost ca fiecare organizaţie să-şi facă singuri alianţele locale. Cu adevărat, acum câteva zile am semnat cu Victor Ponta un acord de creare de majorităţi la consiliile judeţene, consiliile locale, un fel de acord post-electoral. Şi aţi văzut decizia Comitetului Politic Naţional de a merge singuri pentru alegerile din 6 decembrie, într-un fel în oglindă cu decizia Gabrielei Firea de a candida singură, fără aranjamente politice pe care cetăţenii câteodată nu le percep, pentru Primăria Generală a Capitalei”, a declarat Ciolacu sâmbătă, la Piteşti, în cadrul unei conferinţe de presă, citat de AGERPRES.

Marcel Ciolacu anunţase pe 15 septembrie că a primit aprobarea Comitetului Politic Naţional pentru crearea unor astfel de alianţe post-electorale.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW