Monday, April 19, 2021
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu a anunțat că PSD va depune moțiune împotriva lui ministrului economiei

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 18 februarie 2021

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat miercuri că social-democrații vor iniția o moțiune simplă împotriva ministrului economiei, Claudiu Năsui, pe care îl acuză de proasta gestionare a măsurilor de finanțare pentru companii.

„Au depus 27.000 de IMM-uri, 27.000 de companii româneşti au trimis dosare, hârtii, le-au cerut zeci de hârtii. A venit un ministru – e un om de bun simţ, dar funcţia l-a doborât – plus că există suspiciuni clare de măsluire. Prima oară le-au spus oamenilor: dom-le primii care accesează vor primii serviţi o regulă clară, corectă. Au stat oamenii cu calculatoarele în mână, ca să acceseze primii, au fost serviţi ultimii, în ultimele 48 de ore, după ce domnul Năsui a avut cont de administrator şi a putut să intervină într-o procedură de selecţie pe bani europeni”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri seară, într-o emisiune la România Tv, citat de News.ro.

Plenul Camerei Deputaților a respins, miercuri, moțiunea simplă inițiată de PSD împotriva ministrului sănătății, Vlad Voiculescu.

Moțiunea simplă se adoptă cu votul majorității deputaților sau senatorilor, însă nu duce la demiterea ministrului vizat.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW