Tuesday, December 6, 2022
Jurnalism corect


Marcel Boloș și Sebastian Burduja, propuși de Nicolae Ciucă să preia Ministerele Investițiilor Europene și Digitalizării

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 2 mai 2022

Marcel Boloș și Sebastian Burduja ar urma să preia funcțiile de ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene, respectiv de ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării. Premierul Nicolae Ciucă i-a transmis luni, 2 mai, propunerile de nominalizare președintelui Klaus Iohannis.

Boloș a fost interimar la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, după demisia lui Dan Vâlceanu, înaintată în momentul în care Florin Cîțu a renunțat la funcția de președinte al PNL.

De profesie economist, Marcel Boloș a mai deținut funcția de ministru al Proiectelor Europene în guvernul Orban, între noiembrie 2019 și până în decembrie 2020.

În ianuarie 2022, Boloș a fost numit ministru al Cercetării și Digitalizării, după ce Florin Roman a fost nevoit să demisioneze din cauza scandalului de plagiat.

Sebastian Burduja, președintele PNL Sector 1, va prelua, astfel, funcția de ministru al Digitalizării de la Marcel Boloș.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW