Sunday, April 14, 2024
Jurnalism corect


Marcel Boloș, despre o posibilă rupere a coaliției: Având un buget de investiții de 80 de miliarde de euro, numai asta mai lipsește

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 4 august 2022

Marcel Boloș, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a declarat, joi, 4 august, că România nu-și permite să se confrunte cu instabilitatea politică, întrucât există un buget „imens” de investiții, în valoare de 80 de miliarde de euro.

Prezent joi la Iași, liberalul a fost întrebat, în cadrul unei conferințe de presă, dacă actuala coaliție PSD-PNL-UDMR se poate rupe.

Având un asemenea buget imens de investiţii de 80 miliarde de euro, numai asta mai lipseşte României, să se confrunte cu o instabilitate şi să nu se mai poată lua deciziile necesare pentru ca investiţiile să se poată implementa”, a declarat ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, citat de News.ro.

Totodată, Boloș a precizat că nu există alternativă pentru guvernare și a subliniat că România se confruntă cu numeroase crize, precum cea energetică, cea declanșată de invazia rusă în Ucraina și criza pandemică.

România nu-şi permite luxul de a se confrunta cu instabilitate politică în condiţiile în care crize peste crize trebuie rezolvate”, a menționat Boloș.

Și purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a risipit zvonurile despre o posibilă rupere a coaliției de guvernare.

PNL are o misiune grea, dar asumată ferm de toți membrii săi: aceea de a guverna România în această perioadă de criză. De a proteja cetățenii și locurile de muncă, de a redresa economia și a menține stabilitatea în societatea românească, de a implementa reformele sistemice asumate prin PNRR, de a asigura o absorbție cât mai mare a fondurilor europene, precum și a garanta securitatea țării și siguranța cetățenilor”, a scris Stroe, pe Facebook.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW