Tuesday, June 25, 2024
Jurnalism corect


Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, dat în urmărire europeană după condamnarea de 3 ani 10 luni de închisoare

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Fara categorie Justitie , at 19 iunie 2020 Etichete: , ,

Judecătorii de la Tribunalul București au emis un mandat european de arestare pe numele  fostului șef al SRI, Daniel Dragomir, fugit din țară cu o zi în urmă să fie condamnat la trei ani și 10 luni de închisoare cu executare pentru corupție.  

Fostul locotenent-colonel SRI ar fi plecat miercuri din România, prin Arad, cu mașina, conform unor surse mainnews.ro.

Dragomir a putut pleca din țară fără probleme, fiindcă nu avea nicio interdicție de deplasare. Potrivit surselor citate, cel mai probabil, fostul locotenent-colonel SRI se află în Europa.

Daniel Dragomir, condamnat miercuri definitiv la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare, a fost dat în urmărire după ce nu a fost găsit de polițiști pentru a fi încarcerat. Conform unor surse mainnews.ro, oamenii legii nu au reușit să ia legătura nici cu soția acestuia, condamnată și ea în același dosar la închisoare cu suspendare.

Fotografia lui Daniel Dragomir atașată anunțului prin care fostul șef al SRI a fost dat în urmărire a fost postată pe site-ul Poliției Române. 

Curtea de Apel București l-a condamnat definitiv pe fostul ofițer SRI Daniel Dragomir la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare într-un dosar penal în care a fost acuzat de DNA de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Instanța i-a condamnat pe soții Dragomir și la plata a unui prejudiciu de peste un milion de lei și la plata cheltuielilor de judecată.

sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW