Friday, December 4, 2020
Jurnalism corect


Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Timişoara, schimbat din funcţie/ Cu cine a fost înlocuit

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 18 mai 2020 Etichete: , ,

Ministerul Sănătății a decis să facă o rocadă la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, Astfel, managerul Voichița Lăzăreanu a devenit director medical, iar directorul medical Cristian Oancea a devenit, începând de luni, managerul unității medicale.

Schimbarea a avut loc din cauza faptului că mandatul managerului se încheia zilele acesta, iar concursul pentru acest post care urma să fie organizat de Primăria Timișoarei, în subordinea căreia se află Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, a fost suspendat pe perioada pandemiei de coronavirus, conform News.ro.

Echipa de conducere a Spitalului de Boli Infecţioase din Timişoara rămâne aceeaşi, în urma deciziei ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru.

La Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara mai sunt internaţi, luni, 39 de pacienţi cu coronavirus, iar cinci dintre aceştia se află pe Secţia de Terapie Intensivă.

La această unitate medicală au fost vindecaţi de COVID – 19, peste 450 de pacienţi, de la începutul pandemiei şi până în prezent.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW