Wednesday, January 20, 2021
Jurnalism corect


Mama Luizei Melencu, după întâlnirea de la Cotroceni: Voiam să-i spun personal lui Iohannis că familia mea a fost umilită

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 29 noiembrie 2019 Etichete: , , , , ,

Monica Melencu, mama tinerei de 19 ani care a dispărut în luna aprilie și despre care se crede că a fost răpită, violată și ucisă de Gheorghe Dincă, a fost, vineri, la Palatul Cotroceni unde a vorbit cu un consilier al lui Klaus Iohannis despre drama prin care trece familia ei. 

Monica Melencu a spus că ar fi vrut să stea de vorbă chiar cu șeful statului ca să-i spună că a fost umilită și că vrea să afle adevărul despre fiica sa, Luiza.

„Asta a fost un strigat de disperare, să sperăm că domnul preşedinte ne ascultă şi se implică mai mult în acest caz. Sunt întrebări multe pe care le aşteptăm de 8 luni şi sunt fără răspuns. Nu ştiu dacă ne-ar putea ajuta, dar ca preşedinte al ţării, domnia să cred că ar putea să se implice. (…) Eu aş fi vrut personal să vorbesc (cu preşedintele – n.r.), suntem persoane simple, aş fi vrut personal să vorbesc cu dansul. Nu pot să spun că sunt supărată (că nu o primeşte Klaus Iohannis, ci un consilier – n.r.), aş fi vrut personal să vorbim de la om la om cu dansul. În primul rând, vreau să îi spun că am fost umiliţi şi vreau să aflăm adevărul, ce s-a întâmplat cu adevărat, ce s-a întâmplat cu fiica mea”, a declarat Monica Melencu, după vizita avută la palatul Cotroceni.

Mama Luizei a mai spus că ar vrea ca președintele Klaus Iohannis să se implice mai mult în acest caz.

„Acesta a fost un strigat de disperare şi că domnia să, domnul preşedinte, am cerut-o şi o cer, să se implice în acest caz, că preşedinte al ţării. Mi-a făcut plăcere că ne-a acceptat, îi mulţumim frumos pe această cale, dar sper să se implice cât mai mult în acest caz. Asta e strigătul meu de disperare. Voi lupta până voi află adevărul şi nu mă opresc aici, indiferent de situaţie nu mă voi opri aici”, a mai spus Monica Melencu.

Referitor la anunțul recent al DIICOT cu privire la faptul că vecinul lui Gheorghe Dincă a fost reținut pentru că ar fi violat-o Luiza, Monica Melencu spune că nu crede, spunând că „e doar o manipulare”. Femeia crede că Luiza și Alexandra trăiesc și au fost victimele unei rețele de traficanți.

„Asta a fost o manipulare, asta e părerea mea, a fost o manipulare. Eu cred că fiica mea nici nu a trecut prin acea casă. Dar ţinând cont că tot am vorbit de complici, făcând afirmaţia că fiica mea nu a trecut prin acea casă, a trebuit să existe un complice, dar dânşii, probabil, au găsit complicele nepotrivit. (…) Eu vă spun să audă toată ţară, aceste fete nu sunt omorâte, aceste fete sunt traficate. Asta vreau să îi cer şi domnului preşedinte să se meargă pe pistă de trafic de persoane. Această anchetă a mers de prima dată prost”, a mai spus mama Luizei.

sursa foto: Facebook

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW