Sunday, January 16, 2022
Jurnalism corect


Mama Luizei Melencu a fost externată. Bunicul rămâne internat în acest weekend/ Medicii i-au sfătuit să meargă la psiholog

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 28 septembrie 2019 Etichete: , ,

Monica Melencu, mama Luizei, a fost externată sâmbătă dimineață, însă bunicul rămâne internat în acest weekend, a anunțat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Craiova, Cristina Geormăneanu.

„Pacienta a fost menținută în aria de monitorizare a unității de primiri urgențe a spitalului nostru, iar în cursul dimineții a fost eliberată la domiciliu, deoarece starea s-a ameliorat iar analizele au prezentat valori normale. A plecat acasă însoțită de un membru al familiei și cu recomandarea de a efectua consulturi în ambulatoriul de specialitate și de asemenea consiliere psihologică în ambulatoriu de specialitate”, a declarat Cristina Geormănescu pentru mainnews.ro.

Bunicul Luizei a rămas internat la Spitalul de Urgență Craiova, la clinica de Cardiologie. Este conștient, stabil, iar valorile tensiunii arteriale au scăzut. Va rămâne în spital cel puțin în acest weekend.

”Pacientul a rămas internat în clinica de cardiologie, s-a internat în cursul nopții precedente, în acest moment este internat, posibil că va rămâne internat și în acest weekend. Pacientul este conștient, cooperant, stabil. În acest moment prezintă valori normale ale tensiunii arteriale, primește tratament antihipertensiv și anxiolitic”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al spitalului.

Monica Melencu și bunicul Luizei au fost transportați la spital, vineri, după ce jandarmii și polițiștii au descins la locuința acestora, având mandat de aducere eliberat de un judecător al Tribunalului București. Femeia nu a vrut să îi însoțească pe oamenii legii deși aceștia au încercat să îi explice patru ore despre ce este vorba. Ulterior, Monicăi Melencu i s-a făcut rău. Bărbatul și-a turnat pe el benzină de două ori.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW