Tuesday, May 18, 2021
Jurnalism corect


Măicuțele unei mănăstiri din Constanța cos măști de protecție cu mesaje religioase și lenjerii pentru spitalele din județ, în contextul pandemiei de Covid-19

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 6 mai 2020 Etichete: , , ,

Măicuțele unei mănăstiri dintr-o comună din Constanța cos măști de protecție cu mesaje religioase și lenjerii pentru spitalele din județ, în contextul pandemiei de coronavirus.

Măicuțele de la Mănăstirea „Sfântul Ioan Botezătorul” cos măști de protecție, din material textil alb, pe care se regăsesc mesaje religioase de exemplu „Doamne ajuta”, „Hristos a Înviat”, „Cu noi este Dumnezeu”, pentru a le oferi unităților sanitare din județ.

În același timp, pe site-ul oficial al mănăstirii, reprezentanții lăcașului de cult au scos la vânzare măștile, în schimbul sumei de 10 lei, pentru cei care vor dori să le achiziționeze. După 15 mai, purtarea măștii de protecție în spațiile închise va deveni obligatorie.

”Mănăstirea „Sfântul Ioan Botezătorul” Lipnița, din județul Constanța, vine în sprijinul credincioșilor, care în această perioadă grea nu pot frecventa slujbele bisericești, prin confecționarea de măști reutilizabile cu mesaje creștine. Maica stareță Onufria Matei a transmis și un mesaj de încurajare pentru purtarea măștilor de protecție, pe pagina sa de socializare: „Hristos a inviat! Dacă tot trebuie să avem nasul și gura acoperite, atunci să purtăm măștile cu bucurie…”, se arată pe pagina tomisulortodox.ro.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW