Thursday, October 6, 2022
Jurnalism corect


Maia Sandu, întâlnire cu Laura Codruța Kovesi: Am discutat despre nevoia de a impulsiona reformele din sistemul justiției în Republica Moldova

By Andreea Traicu , in Justitie Politic Stirile zilei , at 18 ianuarie 2021 Etichete: , , ,

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit, duminică, la Bruxelles, cu Laura Codruța Kovesi, procuror șef al Parchetului European. Maia Sandu a menționat că discuțiile s-au referit la impulsionarea reformelor din justiție în Republica Moldova și la stabilirea unei relații de colaborare cu Parchetul European.

„Am avut astăzi, la Bruxelles, o întrevedere cu Laura Codruța Kövesi, Procuror-șef al Parchetului European. Am discutat despre nevoia de a impulsiona reformele din sistemul justiției în Republica Moldova.

De asemenea, ne-am manifestat interesul reciproc de a stabili o relație de colaborare între Parchetul European și instituțiile de combatere a corupției din Republica Moldova. Este un prim pas pentru a iniția și a desfășura activități comune în ceea ce privește combaterea contrabandei și a spălării de bani”, a scris Maia Sandu pe Facebook.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW