Thursday, October 6, 2022
Jurnalism corect


Mai mulți membri PSD au călătorit la Baia Mare cu o cursă specială charter a Tarom/ Mezei: Un contract total normal

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 19 octombrie 2019 Etichete: , ,

Fostul director general al companiei Tarom, Mădălina Mezei, susține că mai mulți membri ai Partidului Social Democrat au călătorit la Baia Mare cu o cursă specială charter Tarom, pentru a participa la nunta președintelui CJ Maramureș, Gabriel Zetea.

„S-a solicitat organizarea unei curse charter contra preţului posibil oferit de TAROM. Este un contract total normal. În weekend îmi amintesc, a fost discutată organizarea unei curse charter, am oferit un preţ, o disponibilitate de aeronave, s-a încheiat un contract, s-a plătit, nu este nimic ilegal sau atipic”, a spus Mădălina Mezei, la Digi24.ro.

Premierul demis Viorica Dăncilă şi foştii miniştri Doina Pană şi Lia Olguţa Vasilescu au lăsat deoparte lupta politică și au „zburat” de la București în Maramureș, la nunta colegului de partid, Gabriel Zetea, în urmă cu o săptămână.

Imediat după lansarea programului electoral de la Romexpo, Viorica Dăncilă a petrecut la nunta președintelui Consiliului Județean Maramureș.

„Nuntă mare-n Maramureş! Casă de piatră, Gabi Zetea! Noi ne distrăm, sper că şi voi, dragi prieteni!”, a scris fostul ministru Doina Pană pe Facebook.

Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW