Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Mai multe instituții din Chișinău, vizate de alerte cu bombă

By Matthew Garvey , in Republica Moldova Stirile zilei , at 5 iulie 2022

Autoritățile Republicii Moldova au intrat în alertă marți, 5 iulie, după ce au fost notificate că mai multe instituții din Chișinău, printre care sediile Parlamentului și Guvernului, Aeroportul, spitale și judecătorii, ar fi minate, potrivit Ziarului de Gardă și TVR Moldova.

În jurul orei 15:00, Poliția R. Moldova a anunțat că a fost sesizată, pe mail, că la sediile Guvernului, Parlamentului, Judecătoriilor Buiucani, Botanica, Rîșcani și Centru sau la Aeroportul Internațional Chișinău, Spitalul Republican și centre comerciale ar fi fost amplasate materiale explozibile.

Metodele banditești în a acționa nu se schimbă odată cu trecerea timpului. Vă amintiți de ziua de 7 iunie 2019, când Plahotniuc, nevrând să accepte debarcarea sa de la butoanele puterii, organiza tot felul de ”alerte cu bombă” în Parlament și în alte instituții ale statului? Apoi iată – azi judecătoria Ciocana examinează cererea procurorilor de arestare a lui Plahotniuc (în cuntumăcie, adică absență nemotivată) și asistăm din nou la aceeași ”alertă cu bombă”, a scris Sergiu Litvinenco, ministrul de Justiție, pe pagina personală de Facebook.

În urma verificărilor, anchetatorii au anunțat că alerta de la Aeroport nu se confirmă.

Cu o zi în urmă, Poliția de Frontieră a R. Moldova a fost notificată de 2 ori cu privire la posibila existență a unor mine la Aeroportul Internațional Chișinău, amenințări ce nu au fost confirmate.

Sursa foto: Moldova.md

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW