Wednesday, November 29, 2023
Jurnalism corect


MAE, avertisment pentru românii care se află sau intenționează să călătorească în Australia: Este un risc asumat individual

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 4 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) trage un semnal de alarmă pentru românii care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească pe teritoriul Australiei, în urma tragediilor provocate de incendiile de vegetație.

În continuare, alerte pentru condiții extreme de producere a incendiilor sunt în vigoare pentru teritoriul capitalei Canberra, pentru New South Wales, Queensland, Australia de Sud și pentru statul Victoria.

Calitatea aerului în zonele afectate se deteriorează rapid, în special în Canberra, și reprezintă un risc pentru sănătate. Autoritățile locale au emis un apel național de anulare a oricărei deplasări care nu este absolut necesare în zonele respective.

Românii care vor să călătorească sau se află în Australia sunt sfătuiți să se informeze cu atenție înainte de orice deplasare și să ia în considerare riscurile la care se pot supune înainte de a călători într-o zonă afectată de incendii.

„Orice deplasare în zonele afectate de incendii sau în regiunile care se află sub o alertă este un risc asumat individual”, a mai transmis MAE.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW